ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ

Τήνος-Μύκονος

 

4 ήμερη Εκδρομή

 

28 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2017

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η  ημέρα: Τετάρτη 28/06/2017.
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις  20.30 το απόγευμα . Στάση καθ’ οδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας το πρωί  της Πέμπτης 29/06 . Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο .

 

2η  ημέρα:Πέμπτη 29/06/2017.
Αναχώρηση από το λιμάνι της Τήνου  για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας .Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Κοινωνία και περιήγηση στον ναό. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ψώνια..  Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα:Παρασκευή 30/06/2017.
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο. Φτάνουμε στο κοσμοπολίτικο νησί, ελεύθεροι για περίπατο στα στενά δρομάκια της πόλης που είναι πρότυπο κυκλαδίτικης δαιδαλώδης αρχιτεκτονικής. Θα δούμε την προτομή της Μαντώ Μαυρογένους, την Μικρή Βενετία , τους ανεμόμυλους τη συνοικία του Κάστρου , όπου δεσπόζει η Παναγία η Παραπορτιανή το στολίδι της Μυκόνου.Επιστροφή στην Τήνο αργά  το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα:Σάββατο 01/07/2017.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας .Θα δούμε το Ησυχαστήριο, το ναός της Αγίας, την   κάρα της και το  ναός της Ζωοδόχου Πηγής  . Επιστροφή στην πόλη . Χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στο νησί. Έπειτα αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση  στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στη Ραφήνα , επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με καθ’ οδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. 


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο: 165  €

 

Περιλαμβάνει:

Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν.

Τα εισιτήρια πλοίων Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα

2 διαν/σεις στο HOTEL AEOLOS BAY με πρωινό

Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής

 

Δεν περιλαμβάνει :

Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους την ημερήσια εκδρομή στη Μύκονο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*:
Αρ. Τηλεφώνου:
e-mail.*:
Τα σχόλια σας*:

Κωδικό ασφαλείας*: Contact Us form
reload image

* - Απαραίτητα.              

Εγγραφείτε στο newsletter για άμεση ενημέρωση!

© Copyright 2016 by DGraphics For Georama travel