ΛΗΜΝΟΣ

ΛΗΜΝΟΣ

 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Από  22  έως  25 Ιουνίου 2017

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η μέρα.  Καβάλα – Λήμνος
Συγκέντρωση στο λιμάνι στις 06.30. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τη Λήμνο στις 07.00. Άφιξη στο λιμάνι του νησιού, τη Μύρινα, στις 11.30. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Περπατήστε στα γραφικά δρομάκια και την πλούσια αγορά της πόλης. Απολαύστε τον καφέ σας στη παραλία του Ρωμέϊκου Γιαλού και το βράδυ μη παραλείψετε να γευτείτε φρέσκα θαλασσινά σε κάποια από τις πολλές ψαροταβέρνες του λιμανιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση. 

2η μέρα.  Λήμνος
Πρωινό και ξεκινάμε Ν.Α, με τα χωριά Πλατύ, Θάνος και Κοντιά όπου και στάση. Ο Κοντιάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του νησιού. Επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και συνεχίζουμε για τη Νέα Κούταλη, απ’ όπου κατάγεται και ο γνωστός Κουταλιανός, με τις γραφικές ταβέρνες και τα σφουγγαράδικα καΐκια. Στη διαδρομή συναντάμε τον Μούδρο, το ονομαστό φυσικό λιμάνι και παλιά πρωτεύουσα του νησιού, με τα παλιά παραδοσιακά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στην πόλη. Διαν/ση.

3η μέρα. Λήμνος
Πρόγευμα και σήμερα θα ξεναγηθούμε στη Β.Α πλευρά του νησιού. Περνώντας από τα γραφικά χωριά Κάσπακα και Ατσική και πριν φτάσουμε στο Ρεπανίδι, θα δούμε τα ερείπια της Βυζαντινής Πολιτείας του Κότσικα με το κάστρο της. Συνεχίζοντας στην περιοχή Κοντοπουλίου, θα συναντήσουμε την αρχαία Ηφαιστεία. το ιερό των Καβείρων και τη σπηλιά του Φιλοκτήτη. Παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής, στάση στο χωριό Κορνός όπου θα δούμε την εντυπωσιακή εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεσή σας. Διαν/ση.

4η μέρα.  Λήμνος – Καβάλα
Πρωινό. Ελεύθερος χρόνος στη γραφική Μύρινα. Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας σε μια παραλία της πόλης, να περπατήσετε στην παλιά πόλη η να ανεβείτε στο Κάστρο. Φόρτωση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 18.00 για Καβάλα. Άφιξη στην πόλη μας στις 22.30.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 180 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 240 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τοπικό πούλμαν.

Τη διαμονή ( 3 διαν/σεις ) στο ξενοδοχείο DIAMANTIDIS Α΄ κατ. (στη Μύρινα) σε δίκλινα δωμάτια

Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.

Τα εισιτήρια των πλοίων Καβάλα – Λήμνος – Καβάλα σε οικονομική θέση.

Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Τοπικό ξεναγό

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Επιπλέον γεύματα, ποτά, και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα*:
Αρ. Τηλεφώνου:
e-mail.*:
Τα σχόλια σας*:

Κωδικό ασφαλείας*: Contact Us form
reload image

* - Απαραίτητα.              

Εγγραφείτε στο newsletter για άμεση ενημέρωση!

© Copyright 2016 by DGraphics For Georama travel