Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Ποιοί είμαστε

Το Γραφείο μας


Το ΓΑΙΟΡΑΜΑ, ένα από τα πιο οργανωμένα και επιτυχημένα γραφεία Γενικού Τουρισμού στην πόλη της Καβάλας, ιδρύθηκε το 1978 από τον Γεώργιο Ξανθόπουλο, με την επωνυμία ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ TOURS, στην οδό Μητροπόλεως 5, όπου εδρεύει ακόμη και σήμερα και δραστηριοποιήθηκε στα οργανωμένα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας υπηρεσίες με υπευθυνότητα και συνέπεια και στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του κάθε πελάτη σε προσωπικό επίπεδο.

Γνωστό πια από το 2000 ως ΓΑΙΟΡΑΜΑ, ιδιοκτησία Αλέξανδρου και Σπύρου Ξανθόπουλου, η επιχείρηση άνοιξε τους ορίζοντές της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες των πελατών μας.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού, τόσο των μεμονωμένων ταξιδιωτών όσο και συλλόγων, σωματείων και σχολείων και δημιουργώντας ένα ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το ΓΑΙΟΡΑΜΑ είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου.

Διαθέτουμε 2 σύγχρονα υπερυψωμένα κλιματιζόμενα λεωφορεία 46-51 θέσεων μάρκας Mercedes 404, 1 λεωφορείο Travego 53 θέσεων και οδηγούς με πολύχρονη οδηγική εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είμαστε το μοναδικό τουριστικό γραφείο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Καβάλας που διοργανώνει ολοκληρωμένες εκδρομές στην Ευρώπη με αποκλειστικά δικά μας προγράμματα βάσει πολύχρονης εμπειρίας!!

Γραφείο πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο, το οποίο προσφέρει μεγάλο αριθμό υπηρεσιών:

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας παρέχουμε υπεύθυνα και γρήγορα τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές… πάντα με την εγγύηση «ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ».

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΟΤ: 01.03.Ε60.00.00111.01


Εκτύπωση στις 01/03/2021
Από την ιστοσελίδα GEORAMA Travel agency
www.georama-travel.gr/el/inNews.asp?newsID=3