Εξερευνήστε τον κόσμο

Σύνολο εκδρομών: 24
  • Ευρώπη
  • Ασία
  • Αμερική
  • Αφρική

Ταξίδια στην Ευρώπη

Βίλνιους, Λιθουανία

Βίλνιους, Λιθουανία

Καταπράσινο με πολλά πάρκα ενώ περιστοιχίζεται κι από δάσος που είναι επισκέψιμο. Πόλη γοητευτική, προκλητική, με αξιοθέατα. Βρίσκεται στην συμβολή των ποταμών Βίλνελε και Νέρις. Θαυμάστε το μεσαιωνικό μεγαλείο της, σε στενά σοκάκια, γαλαρίες, γοτθικές εκκλησίες, κτίρια μπαρόκ και μουσεία.

Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Η «διπλή» πρωτεύουσα στις όχθες του ποταμού αποτελείται από δύο ξεχωριστές πόλεις, οι οποίες ενώνονται με γέφυρες, τη Βούδα και την Πέστη. Η πρώτη είναι χτισμένη σε λόφους και η δεύτερη, απολύτως επίπεδη, στις όχθες του Δούναβη. Όσοι τολμηροί ανεβείτε τα 302 σκαλιά εντός της Szent Istvan Bazilika ( Βασιλική του Αγίου Στεφάνου ), θα απολαύσετε τη φοβερή θέα της πόλης.

 

Κωνσταντινούπολη,Τουρκία

Κωνσταντινούπολη,Τουρκία

«Αν κάποιος είχε να ρίξει μόνο μια ματιά στον κόσμο, θα έπρεπε να αντικρίσει την Κωνσταντινούπολη» (Λαμαρτίνος ( 1790-1869 , Γάλλος ποιητής και φιλέλληνας) 

Μπρατισλάβα, Σλοβακία

Μπρατισλάβα, Σλοβακία

Ρομαντική ατμόσφαιρα στην ιστορική «Πόλη των βασιλέων», στις όχθες του Δούναβη. Δίπλα από την Βιέννη και την Πράγα, περιστοιχίζεται από πολύβουες πλατείες κι ένα εντυπωσιακό κάστρο που αξίζει να επισκεφθείτε για την θέα του.

 

Πράγα, Τσεχία

Πράγα, Τσεχία

Το ιστορικό κέντρο, το οποίο θα μονοπωλήσει τις βόλτες σας ( ιδιαίτερα αν την επισκεφθείτε για weekend ) περπατιέται εύκολα και σχεδόν σε κάθε γωνιά θα βρείτε κι έναν καλό λόγο για να κοντοσταθείτε…. ένα άγαλμα, ένας μπαρόκ τρούλος, μια γοτθική αψίδα, μια περίτεχνη πρόσοψη κτιρίου… 

Ρίγα, Λετονία

Ρίγα, Λετονία

Πολυπρόσωπη περιτοιχισμένη από πανύψηλα τείχη και χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νταουγκάβα. Θα σας γοητεύσουν τα όμορφα πυργόσπιτα, τα δαιδαλώδη πλακόστρωτα στενά της και οι πλατείες της με τα εντυπωσιακά κτίρια. 

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ FB